Traprenovatie

Hoe werkt dat nu zo’n traprenovatie? Bij het informeren en besluiten om de trap te renoveren zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Onze adviseurs van EcoTraprenovatie begeleiding je tijdens de zoektocht en de verschillende keuzes om te kiezen voor de trap die bij jou past.

Het begin van de traprenovatie is een lege houten of betonnentrap. Een verflaagje op de trap is geen probleem. Eventuele lijmresten van de oude trapbekleding dienen zo goed mogelijk verwijderd te worden voordat onze vakmensen de nieuwe trap plaatsen.

In de showroom van EcoTraprenovatie bespreken onze deskundige adviseurs samen je wensen en ideeën. Zoek je een moderne trap of meer een rustieke trap? Wil je de traptreden in dezelfde kleur als het stootbord of maak je een combinatie met witte, grijze of zwarte stootborden?

Heb je nagedacht over verlichting? Wij bieden de mogelijkheden om LED verlichting te installeren bij de traprenovatie. De keuze uit warm of koud LED is afhankelijk van de gekozen kleuren en inrichting van de woning.

Op basis van je wensen, keuze en mogelijkheden maken we een offerte op. Ga je akkoord met de offerte? Dan maken we de bestelbon op en plannen we gezamenlijk een datum waarop onze deskundige vakmensen de traprenovatie komen uitvoeren.

Na het inplannen van de traprenovatie komt een van onze adviseurs ter plaatse kijken naar de trap. De adviseur geeft enkele tips voor het verwijderen van de oude trapbekleding en bekijkt hoe groot de traptreden precies zijn zodat we zeker de juiste maten meenemen.

Twee tot drie dagen voor de traprenovatie zelf komen we het materiaal al leveren zodat dit op temperatuur komt en het verwerken ervan beter gaat.

De dag van de traprenovatie zullen onze vakmensen ervoor zorgen dat het eindresultaat een prachtige trap is!

Nu 10% korting